0886 440 407 yolani@abv.bg

Електроизграждане до 1000V

Електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи до 1000V.

Йолани е специализирана компания с дългогодишен и разнообразен опит при професионалното електроизграждане, сервиз и поддръжка на електрически мрежи и инсталации до 1000V. От нас може да очаквате отговорно отношение, гарантирана надеждност и сигурност на съоръженията, прецизна проверка на всеки елемент от инсталацията, високо качество на всички материали, с които работим. За екипа ни сигурността, дълготрайността и изправността на съоръженията, които изграждаме и поддържаме, са на първо място. Не правим компромис нито с времето, което отделяме на всяка индивидуална поръчка, нито с безопасността на електрическите мрежи, инсталации и елементи, които изграждаме и поддържаме.

Преди същинската работа разработваме подробни проекти, като предвиждаме всички обстоятелства. Ето защо не очаквайте от нас компромисни варианти и работа на парче. Разполагаме с надеждни и опитни специалисти, модерна техника и оборудване на най-високо ниво. Работим с кратки и точни срокове, защото ценим Вашето време, инвестиция и желания. Търсим дългосрочни, работещи решения, които да Ви дадат спокойствие и сигурност в офиса или дома.

Надеждно електроизграждане

Нашето портфолио съдържа пълен набор от услуги в сферата на висококачественото електроизграждане, поддръжка и монтаж на мрежи и инсталации. Извършваме проучване, проектиране, реконструкция и изграждане на съоръжения и мрежи, можем да Ви бъдем полезни с присъединяването на нови абонати към електроразпределителната и електропреносната мрежи.

Разчитайте на опитния ни екип за изграждане на електрически табла, апарати, кабели и шини, електрически двигатели, силови трансформатори до 1000V. А също за изграждане и контрол на прекъсвачи, разпределителни уредби, вентилационни отводи, разединители, токови измервателни трансформатори. Имаме богат опит в работата с въздушни и кабелни електропроводи.

Не се колебайте да потърсите надеждна консултация от нашите специалисти, да ни възложите малък или голям проект, защото отношението ни към всеки клиент не зависи от обема работа. Приемаме всякакви професионални предизвикателства, за да Ви докажем, че работим с хъс, прецизност, бързина и коректност към всяка поставена задача. Доверете се на специалистите от Йолани!

електроизграждане